Pergi untuk membayar bantuan kepada pesara daripada 20,000 kopecks

Bantuan akan diberikan kepada mereka yang menerima pencen melalui akaun semasa, serta mereka yang menerima faedah mereka di alamat rumah dan di kaunter.

Pembayaran akan berlangsung selama beberapa hari, dan bantuan kewangan ini akan diterima oleh semua pengguna yang mempunyai tarikh penggunaan dengan 31 keputusan mengenai pelaksanaan hak. pada Januari 2022, tanpa mengira tarikh keputusan itu, Yayasan Pio mengumumkan.

Bagi pengguna yang telah menerima hak untuk membuat kesimpulan dengan 31. Januari tahun ini, dan mereka tidak termasuk dalam pembayaran 10. pada bulan Februari, bantuan akan dibayar sekali gus, selepas penubuhan bayaran pencen.

Sebagai tambahan kepada pesara, faedah 20,000. 00 Rupee juga akan diterima oleh benefisiari hak untuk pampasan sementara, orang kurang upaya dari kategori kecacatan kedua dan ketiga, iaitu peluang pekerjaan yang tersisa, sesuai dengan artikel 223 dan 225 undang-undang mengenai insurans pencen dan kecacatan, serta penerima faedah sementara yang kurang upaya dalam dana.

Ingatlah bahawa kedua-dua pembayaran pencen Januari, yang dipersetujui sebanyak 5.5 peratus, dan benefisiari dari kategori pekerja telah bermula, sementara pesara pertanian dan tentera, serta benefisiari dari kategori aktiviti bebas telah menerima peningkatan pencen Januari mereka.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.