Manaqib habib luar batang - Batang cikgu sedap - 1

Category

Batang cikgu sedap - 1 - Manaqib habib luar batang

Batang cikgu sedap - 1 1

Span classnews_dt06082013spannbsp018332hmmm mmm bababatang awak beso takerkterkedu aku dengan pertanyaan ini alahaku dah biasa sangat dengan gugurl sangap ni biasanya diorang memang akan tanya soalan ni alahaku dah biasa sangat dengan gugurl sangap ni.

Batang cikgu sedap - 1 2

Sedap kan sayang tanya cikgu kalsom laksana pelacur murahan hmmphhh aku hanya mampu berdehem sambil menikmati tetek cikgu kalsom yang aku geramkan itu sambil aku menghisap teteknya cikgu kalsom cuba mancapai batang ku yang terpacak di kelengkang ku.

Batang cikgu sedap - 1 3

punggung cikgu saya nampak pejal montok itu dari belakang masa cikgu paling ke depan fulamakkkkk cipap cikgu yang cantik tu buat batang saya macam nak patah tetek cikgu saya rasa macam nak hisap ajenampak sedap sambungku melihatkan keadaan cikgu suraya yang tak membantah dia masih lagi tertunduk malu.

Batang cikgu sedap - 1 4

Sedap kan sayang tanya cikgu kalsom laksana pelacur murahan hmmphhh aku hanya mampu berdehem sambil menikmati tetek cikgu kalsom yang aku geramkan itu sambil aku menghisap teteknya cikgu kalsom cuba mancapai batang ku yang terpacak di kelengkang ku.

Batang cikgu sedap - 1 5

Aku tak tahu apa nak buat cuma serah aje pade die yang lebih berpengalaman aku lihat dia cuma mampu kulum bahagian kepala sahaja kerana batang aku besar dan panjangrasanya sungguh sedapkesedapan yang tak pernah aku rasakan selama ini.

Batang cikgu sedap - 1 6

Sedap ada geli ada jijik pun terasa tapi biarkan kalau itu yang orang tua itu suka lama mereka dalam posisi 69 itu sebelum maria bangun semula dia bertinggung di atas pak mat dipegangnya batang orang tua itu sebelum dia melabuhkan buritnya ke atas kepala tombol dengan amat mudah sekali batang itu masuk ke dalam lubangnya yang memang sudah cukup basah apabila batang itu tenggelam.

Batang cikgu sedap - 1 7

Posts about pantat sedap written by lelakiperkasa.

Batang cikgu sedap - 1 8

Span classnews_dt17082008spannbsp018332sebelum aku mula aku nak ucapkan tahniahlah kepada warga kerja sexmelayu ini klassssssssssss gitu sejak masok ke sini dah berapa kali aku bawak awek aku surfing kat sini.

Batang cikgu sedap - 1 9

Batang hitam beruraturat itu persis batang hitam yang dinyonyot wanita kulit putih yang dilihatnya tadi batang suaminya dan pak mat tak sepanjang dan sekeras ini panjang batang suaminya hanya 5 inci berkepala kecilbatang pak mat pula lebih besar dari suaminya tapi tak sebesar batang india ini.

Batang cikgu sedap - 1 10